Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@15:19:15 GMT

دانشگاه آزاد هیچ راهی جز تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین ندارد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۳۶۶۴

دانشگاه آزاد هیچ راهی جز تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، جلسه مجازی دکتر دهقانی فیروزآبادی با روسای مراکز رشد و مدیران استارت آپ های حاضر در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. در این جلسه معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: زحمات زیادی برای برگزاری رویداد عصر امید در راستای گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی کشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین هدفی که این رویداد دنبال می کند بازسازی و شناساندن دوباره برند دانشگاه ازاد در حوزه فناوری، نوآوری و آموزش عالی است.

وی با بیان اینکه در سال های گذشته به دانشگاه آزاد اسلامی به چشم لیگ دسته دوم نگاه می شد، خاطرنشان کرد: امروز در دورانی هستیم که نقش این دانشگاه برای پرورش نیروی محقق و کارآفرین بسیار پررنگ است و نگاه مردم به دانشگاه آزاد دیگر نگاه سابق نیست و دراین راستا لازم است برند دانشگاه بازسازی شود.

دهقانی فیروزآبادی تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد را از نظر کمی و کیفی در غرب آسیا بی نظیر دانست و گفت: قرار است هرسال یکبار، دانشگاه آزاد ظرفیت و توان خود را به صورت کشوری در حوزه های مختلف به منصه ظهور برساند.

وی با بیان اینکه در ایام برگزاری این رویداد وزرا، نمایندگان مجلس و نهادهای حاکمیتی حضور خواهند داشت و بازدید لازم را بعمل خواهند آورد خاطرنشان کرد: این رویداد به مثابه رزمایش اقتدار دانشگاه آزاد اسلامی است تا ظرفیت های خود را به نمایش بگذارد. اگر این رخداد به خوبی برگزار شود یقینا رویکرد مراکز پژوهشی، مسئولین دولتی و نهادهای تصمیم ساز و تصمیم گیر با دانشگاه آزاد متفاوت خواهد شد.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد گفت: با مشارکت بیش از ۲۰ صندوق فناوری، ۱۰۷۸ میلیارد تومان توافق نامه فرصت سرمایه گذاری به امضا رسیده و زیرساخت های بسیار گسترده و شتابدهنده های متعددی در این رویداد حضور خواهند داشت. از طرفی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز اقدامات متعددی انجام داده و ظرفیت برای سرمایه گذاری و مشارکت حداکثری فراهم خواهد بود.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه سخنان خود با تاکید براینکه شتابدهنده ها بر روی ایده و استارت آپی سرمایه گذاری می کنند که در نهایت به کسب درآمد منتج شود تصریح کرد: با این شرایط متاسفانه برخی استارت اپ ها بدون در نظر گرفتن نیازهای مردم و جامعه تعریف می شوند اما این مهم را باید یادآور شد که اکثر ایده ها و استارت آپ های فعال در دانشگاه آزاد به دلیل گستردگی قومی، محلی و اقلیمی بر پایه نیازهای واقعی جامعه ایجاد شده است. اینکه استارت آپ براساس نیازهای واقعی جامعه تعریف شده، سبب می شود تا سرمایه گذاری بر روی آن نیز جذاب شود. نکته حائز اهمیت اینکه تمام شتابدهنده های کشور در این رویداد حضور خواهند داشت.

وی ضمن توصیه به استارت آپ ها خطاب به آن ها تصریح کرد: استارت آپ ها حتما شناسنامه های کاملی برای حضور در رویداد عصر امید داشته باشند. اگر محصول اولیه ای دارید حتما ارائه دهید و شکل ارائه و معرفی تان نیز باید جذاب باشد. حتما طرح کسب و کار رسمی با خود به همراه داشته باشید. برنامه میدون نیز حاضر است سرویس ارزان قیمت طرح کسب و کار به استارت آپ ها ارائه دهد. امروز ۹۰ درصد کار، تبلیغ و برندسازی است و هیچ چیز همچون تبلیغ سینه به سینه و شبکه ای جواب نمی دهد. بازار زمانی بدست می آید که خوب تبلیغ کنید.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه قرار است تا پایان سال ۱۰۰ قسمت از برنامه میدون ضبط شود و استارت آپ ها و شرکت های برتر دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این برنامه حاضر خواهند بود گفت: توان متوسطی که در کارآفرینان دانشگاه آزاد وجود دارد از توان کارآفرینان دانشگاه های دولتی قطعا بیشتر است. دانشگاه هیچ راهی جز تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین ندارد و در چنین شرایطی مدیریت فضای دانشگاه را همین استارت آپ ها دست خواهند گرفت. گام دوم نمایشگاه نیست، بلکه رویدادی ملی است زیرا در دوره پسا رویداد، ماجراهای بسیار بزرگی در انتظار دانشگاه آزاد است. استارت آپ ها باید از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد و سراهای نوآوری مطالبه گری کنند و براساس سخنان دکتر طهرانچی ملاک ارزیابی مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در ۸ تا ۱۱ خردادماه و در رویداد ملی گام دوم ارزیابی می شود.

وی پایداری و مقاومت استارت آپ ها در دوران پسا رویداد را مهم توصیف کرد و گفت: اگر پای یک ایده بی ارزش ۳ تا ۵ سال بایستی حتما جواب خواهید گرفت، چه رسد به ایده ای که از بین ده هاو صدها ایده خود را در گام دوم ارائه می کند.

دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: ۲۰ تا ۳۰ درصد استارت آپ هایی که امسال می آیند باید سال دیگر در قالب شرکت در رویداد حاضر شوند. تیم ها را تقویت کنید، پای کار بایستید، انعطاف داشته باشید، برای از دست رفتن ایده هراس نداشته باشید، آن را عرضه کنید و به فروش برسانید. روسای مراکز رشد نیز می بایست برای استارت آپ ها برنامه توانمندسازی برگزار کنند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ۲۰ هزار شرکت پای کارآمدند و بیش از هشت هزار شرکت نیز از سوی استان ها به سازمان معرفی شدند. در نهایت هزار شرکت موفق شدند مجوز حضور در رویداد را کسب کنند.

کد خبر 5490255 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کارآفرینی استارتاپ ایرانی سازمان امور دانشجویان سازمان سنجش آزمون دستیاری دانشگاه آزاد اسلامی المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری علوم تحقیقات و فناوری آموزش پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی دهقانی فیروزآبادی سرمایه گذاری استارت آپ ها گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • رویداد استارت آپی در گنبدکاووس با رنگ و بویی انتخاباتی
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا